Sincan Halkının Sesi


Turkiyenin En Guncel Ve Kaliteli Belediye Blogu. 2008 den bu yana Sincan Halkının sesi olduk ve olmaya devam edecegiz.
  • Kategoriler

    Facebook


    Gimsa Tv

    Gimsa Radyo

    Belediyemizi Başarılı Buluyormusunuz

Belören Hayat Buluyor

Etiketler: |
www.tips-fb.com



İlçeye mesire alanı kazandırmak için çalışan Sincan Belediyesi, Belören Dağı’na yapılacak proje için çalışmalarına hız verdi. Fatih Mahallesi’ni çevreleyen ve yıllardır atıl durumda bulunan Belören Dağı, Çevre ve Orman Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun da tam desteği ile Başkente yakışır bir mesire alanı olacak.
Şu ana kadar yaklaşık 60 bin fidanın dikildiği Belören de hedef ise 100 bin fidan.
64 hektar büyüklüğündeki alanı kapsayan ve mülkiyeti maliye hazinesine ait olan, Belören mesire yerine ait Planlama alanının tamamının Sincan Belediyesi’ne tahsis edilmesinin ardından proje çalışmaları hız kazanacak.
Alana günü birlik gelecek ziyaretçilerin dinlenmelerini ve eğlendirici Rekreasyonel etkinlikleri yapmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan Belören Mesire Yeri projesinde yok yok.
Alana ait projede; 2 adet giriş kontrol binası, 1 adet idare binası, 1 adet destek binası, 31 adet manzara seyir terası, 86 adet kameriye, 234 adet otopark,3 adet büfe, 2 adet kır gazinosu, 2 adet kır kahvesi, 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası, 1 adet mini futbol sahası,2 adet serbest oyun alanı, 1 Adet amfi tiyatro, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru, 4 adet çocuk oyun alanı,16 adet çeşme, 8 adet yöresel satış ünitesi, 8 adet bulaşık yıkama yeri ve 3 adet wc bulunuyor.

Stumble
Delicious
Twitter
Facebook
Yahoo
Reddit
Reddit
Feed

Translate Blog