Sincan Halkının Sesi


Turkiyenin En Guncel Ve Kaliteli Belediye Blogu. 2008 den bu yana Sincan Halkının sesi olduk ve olmaya devam edecegiz.
  • Kategoriler

    Facebook


    Gimsa Tv

    Gimsa Radyo

    Belediyemizi Başarılı Buluyormusunuz

Osmanlı Spor Kulübünden Tuna'ya Ziyaret

Etiketler: |
www.tips-fb.com

Sincan Osmanlı Mahallesinde tam 13 yıldır sporcu yetiştiren Osmanlı Spor Yaz Futbol Okulu futbolcuları ve yöneticileri Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı makamında ziyaret ettiler.
Spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Tuna’ya Teşekkür eden Sincan Osmanlı Spor Kulübü Fahri Başkanı Cengiz Cesur; amaçlarının, okulların kapanmasıyla birlikte çocuklara iyi bir tatil imkanı sunmak, çocukları kaynaştırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, çocuklara sporu sevdirmek ve sokak futbolunu modern hale getirmek olduğunu ifade etti. Kulüp olarak Ankara’da bir turnuva düzenlediklerini ve birçok profesyonel spor kulübünü farklı yendiklerini belirten Cesur; kulüplerindeki başarılı futbolcuları resmi kulüplere göndermek istediklerini vurguladı.
Çocukların ve gençlerin sağlıklı, başarılı ve sosyal birer birey olabilmeleri, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları için teşvik edilmeleri gerektiğinin altını çizen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; ister belediyemiz olsun, ister Sincan’daki diğer spor kulüpleri olsun çocukları eğitmek ve spora teşvik etmek için emek veren herkesi kutluyorum dedi.
Kulüp yöneticileri Başkan Tuna’ya desteklerinden dolayı bir de plaket verdiler.

Stumble
Delicious
Twitter
Facebook
Yahoo
Reddit
Reddit
Feed

Translate Blog