Sincan Halkının Sesi


Turkiyenin En Guncel Ve Kaliteli Belediye Blogu. 2008 den bu yana Sincan Halkının sesi olduk ve olmaya devam edecegiz.
  • Kategoriler

    Facebook


    Gimsa Tv

    Gimsa Radyo

    Belediyemizi Başarılı Buluyormusunuz

ALTIN: "Yoksullarımızı Her Zaman Hatırlıyoruz."

Etiketler: |
www.tips-fb.com

On bir ayın sultanı Ramazan’a sayılı günler kalırken, özellikle bu ayda yoksul vatandaşlara yönelik yardımlar daha da bir anlam kazanıyor. Belediyelerden sivil toplum kuruluşlarına, yardım derneklerinden özel kuruluşlara kadar toplumun her kesimi yoksulların yardımına koşuyor.

Gıda yardımlarının yapıldığı Ramazan ayında Sincan Belediyesi ise, her gün olduğu gibi aşevinde hazırlanan yemekleri yoksullara dağıtmaya devam edecek. Gıda paketi yardımı yapmadıklarını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın “Sosyal belediyecilik anlayışının güzel bir örneğini sergiliyoruz. Fakir ailelerimizi sadece Ramazan’da hatırlamıyoruz. Bütün yıl boyunca, aşevimizden hazırlanan yemekleri kendilerine ulaştırıyoruz. Onları aşevi önünde sırada bekletip rencide etmiyoruz, yemekler belediye personelimizce evlerine kadar götürerek teslim ediliyor. 2004 yılında hizmete giren Sincan Belediyesi Aşevi’nden, her gün yaklaşık 700 aileye yemek ulaşıyor” dedi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşmanın en güzel örneklerinden birini teşkil ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Altın “Oruçların tutulduğu, sofraların daha da bereketlendiği, manevi bir huzurun, birlik ve beraberliğin en üst noktada yaşandığı bu mübarek Ramazan ayının, tüm İslam alemine ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum”diye konuştu.

Stumble
Delicious
Twitter
Facebook
Yahoo
Reddit
Reddit
Feed

Translate Blog